Mød op til fælles træning.

Har du lyst til at prøve krafter med MTB kørsel, så kom til fælles træning med Pingel MTB Race And Fun

Vi samles i baggården bagved  Fri Bikeshop i Ringstedgade... Se mere her 

 

Følg med i daglige opdateringer vedr. Pingel MTB Race And Fun på Facebookgruppen.

 

KONTINGENT!

Mange har spurgt. En del har undret sig men nu er det nu.

De andre år har jeg brugt uforholdsmæssig meget tid på at styre kontingentopkrævningerne. Betalingerne er kommet drypvis på vores konto eller MobilePay.
Nu prøver jeg en ny strategi. 
Det er netop annonceret, at tilmelding til Vintercuppen er åbnet. Det er også annonceret, at vi næste år skal afvikle DM i XCO.
Skal du derfor deltage i vintercup (medlemsskab forudsættes) eller vil du gerne støtte DM arrangementet eller i det hele taget bare støtte er det kr. 150,- NU på konto 6060 0005607765 eller MobilePay på 30788700.
Jeg vedhæfter en oversigt over de som senest har indbetalt. Der er et medlemsnummer som I MEGET gerne må anføre sammen med jeres navn.
Er I ikke på listen og vil I gerne være medlem eller genoptage et gammelt medlemsskab kan I indbetale på samme måde og så lige sende mig en mail.
Og lad nu være at vente til imorgen når du kan nå det i dag. Det gør det meget nemmere for mig. På forhånd tak.

 

Medlemsliste

Rutekort og færdsel i Herlufholm skovdistrikt på MTB

Der er i samarbejde med Herlufholm Gods indgået aftale om hvor der må køres på MTB uden for anlagte stier og veje. For nærmere info besøg Herlufholm Gods på deres hjemmeside: Herlufholm.dk

 

Ruter og særlige baneområder

Brug kortene herunder til at se, hvilke dele af eksisterende ridestier, du må benytte til mountainbikekørsel.

Bemærk i øvrigt:

  • I Friheden ved Lisberg Bakke er udlagt et særligt område, hvor kørsel er tilladt i skoven uden for stierne.
  • Mellem Susåen og jernbanen – ved underføringen fra Ringstedgade – findes en træbevoksning, som tidligere har været anvist til knallertkørsel. Her er kørsel med mountainbike ligeledes tilladt.

Vær særlig opmærksom på

Vi beder mountainbikeryttere om at undlade kørsel på Godset område nord for Gl. Skovridervej og Herlufsholm Allé. Begræns mest muligt kørsel ad de anlagte grusveje syd for Fodsporet. Grusvejen nord for Fodsporet ender blindt og må ikke benyttes.

Generelle regler

Sæt dig godt ind i nedenstående regler før du tager cyklen ud på en tur. Husk, at der vil være andre, som også bruger skovene, så udvis hensyn til anden færdsel, til skov- og markområderne og følg de anvisninger, du får derude fra skoven og godsets medarbejdere eller jagtlejere.

Regler for mountainbikekørsel på Herlufsholms områder:

  • Hav en gyldig vignet synligt på din cykel
  • Udvis hensyn til andre gæster på området
  • Sæt farten ned, når du nærmer dig andre – navnlig gående personer og ryttere
  • Kørsel på ridestier må kun ske på de markerede ruter
  • Undgå at pløje stierne op med bremsespor
  • Vær opmærksom på dine omgivelser, især ved krydsning af andre trafikspor
  • Respektér, når et område er lukket i forbindelse med jagt eller intensivt skov- eller markarbejde

Indkaldelse til generalforsamling 6. marts 2018

 

Indkaldelse læs her

Der er ikke krav om medlemsskab af Pingel MTB Race & Fun - ønsker man at blive medlem skriv da til formand Frank Møller Nielsen mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - nuværende kontingent kr. 150,- årligt. (2016)

For kørsel på sporet i Herlufholmskoven og i Kalbyrisskoven:

Husk at købe en vignet

For mountainbikeryttere er det muligt at bruge særlige ruter og baneområder i Herlufsholm skovene ved at købe en særlig vignet, der skal påklæbes cyklen og umiddelbart være synlig. Har du børn under 15 år, kan de køre gratis med, når de er i følgeskab med en voksen, som har vignet på cyklen.

Du kan købe en vignet hos Fri Bikeshop. Det koster 100 kr. pr. stk. for hele året. Overskuddet af salget går til vedligeholdelse af skiltning, materialer ved baneanlæg og lignende.


Vi skifter til vintertid natten mellem lørdag og søndag d. 28/29. oktober.

Bemærk derfor, at mødetid for fælles træning/kørsel om søndagen fra og med søndag d. 29. oktober er kl. 10.00 i baggården bag Fri Bikeshop i Ringstedgade.